Dames van SV Zeeburg verliezen

DIEMEN - Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft de uitwedstrijd tegen Westsite verloren: 22-19. Bij rust leidde SV Zeeburg met 9-12.

De handbalsters uit Diemen wisten dat het een lastig duel zou worden. In het begin van de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op. Vooral de verdediging van SV Zeeburg stond goed. Naarmate de wedstrijd vorderde, verliep het snelle aanvalsspel van de bezoekers ook steeds beter en werd er goed druk gezet. Bij rust leidde SV Zeeburg met 9-12. SV Zeeburg begon de tweede helft goed en bouwde de voorsprong uit. Daarna ging het mis. Het spel werd trager en de verdediging van de ploeg stond niet meer goed. Westsite kwam beter in het spel en wist vooral van afstand te scoren. SV Zeeburg kon zich niet meer herpakken en uiteindelijk won Westsite met 22-19. Een onnodig verlies voor dames 1 van Zeeburg. SV Zeeburg speelt zaterdagavond thuis tegen Wasmeer. De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 19.30 uur. Wasmeer heeft evenveel punten als SV Zeeburg. Het belooft een spannende wedstrijd te worden.