SV Diemen wint van Ankaraspor: 0-4

DIEMEN - SV Diemen heeft zondag de uitwedstrijd tegen Ankaraspor met 0-4 gewonnen. Bij rust leidden de bezoekers met 0-3.

Fouad Dahmani, Kevin Kroese en Marco Moelee bepaalden de ruststand op 0-3. Na de hervatting maakte Bright Uwusu de vierde treffer van SV Diemen.

SV Diemen-trainer Marc Stuut is enorm tevreden over het spel van zijn ploeg. "SV Diemen heeft een bijna perfecte eerste helft gespeeld op een dramatisch veld. De ploeg was in balbezit goed en speelde ook verdedigend uitstekend. Wij kwamen in de eerste helft met 0-3 voor en daardoor was de tweede helft een formaliteit. Ik vind het een goed resultaat, want Ankaraspor is op eigen terrein een lastige tegenstander."

Stuut kon nog geen beroep doen op de geblesseerde Kay Minnema, Boaz Saam en Marc Stobbelaar. Spits Stobbelaar, die lange tijd met een liesblessure kampte, kreeg onlangs een flinke tegenslag te verwerken: tijdens de training brak hij een teen. Stuut verwacht dat de aanvaller een week of zes niet kan spelen. SV Diemen staat op de derde plaats van de ranglijst. SV Diemen ontvangt op zondag 15 februari Geinburgia uit Driemond. De wedstrijd begint om 14.30 uur.