DKV Victoria verliest
bij Conventus

DIEMEN - DKV Victoria heeft de uitwedstrijd tegen Conventus verloren. In Zwijndrecht won de thuisclub met 24-17.

In de eerste twintig minuten waren de korfballers uit Diemen heer en meester. DKV Victoria nam een 1-6 voorsprong.

Daarna begon DKV Victoria fouten te maken en de thuisclub kwam daardoor terug in de wedstrijd. Conventus wist nog voor rust op voorsprong te komen. In de tweede helft probeerde DKV Victoria terug te komen. Maar de thuisploeg bleek sterker. Het vizier van Conventus stond op scherp. De spelers van de thuisclub schoten de ene na de andere bal in de korf van de ploeg uit Diemen en stelden de zege veilig: 24-17.

Zondag speelt DKV Victoria thuis tegen Badhoevedorp dat op de laatste plaats van de ranglijst staat. DKV Victoria zal de volle winst moeten pakken. De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 15.45 uur.