Wisselende resultaten
van De Meeuwen

DIEMEN - Het eerste herenteam van De Meeuwen heeft de uitwedstrijd tegen Zwemclub Zeist verloren: 11-5. Het eerste damesteam won de uitwedstrijd tegen HBW met 4-6.

De heren van De Meeuwen stonden na de eerste periode met 1-3 voor. In de tweede periode kreeg de thuisclub meer grip op het duel: 4-4. Vanaf de derde periode werd de wedstrijd heel hard. De thuisclub ging geregeld over de schreef. De jeugdige spelers van De Meeuwen hadden hier moeite mee. Zwemclub Zeist liep uit naar een 7-4 voorsprong. Ook in de laatste periode werd hard gespeeld. Zwemclub Zeist wist de volle winst te pakken: 11-5.

Dames
Het eerste damesteam van De Meeuwen begon met een sterke verdediging en nam een 0-1 voorsprong door een zwemmend doelpunt van Vera Sonépouse.

De Hilversumse dames lieten dit niet op zich zitten en kwamen terug: 1-1. De stand ging heel lang gelijk op waarbij er uiteindelijk sprake was van een 4-4 tussenstand. Sophia Lunenburg besliste de wedstrijd via twee prachtige doelpunten (waaronder een fantastische boogbal): 4-6.