Belangstellenden in het informatiecentrum.
Belangstellenden in het informatiecentrum.

Start verkoop woningen Holland Park is succes

DIEMEN - 52 van de 131 appartementen in het eerste woonblok van de nieuwe wijk Holland Park zijn afgelopen weekeinde verkocht. De verkoop van appartementen is nog in volle gang.

"Er is meer dan 40 procent van de appartementen verkocht. Dat is een heel mooi resultaat", aldus Lars van Engelen, assetmanager van Snippe Projecten BV.

Vrijdag werd een aantal vooraf geselecteerde potentiële kopers ontvangen in het informatiecentrum van Holland Park aan Eekholt 42. Een aantal mensen kocht die dag een appartement. Zaterdag ging de verkoop voor andere geïnteresseerden van start. Ook op zaterdag en zondag werden er appartementen verkocht.

De verkoop werd zeer professioneel aangepakt. André Snippe en architect Sjoerd Soeters gaven de aanwezigen gedetailleerde informatie. Professionele hostessen zorgden voor een uitstekende ontvangst. Op de tweede verdieping van het informatiecentrum konden bezoekers twee modelwoningen bezichtigen. Verkoopmedewerkers konden op alle vragen antwoord geven. "Een deel van het interieur zoals vloerbedekking en gordijnen kan meegefinancierd worden met de hypotheek. Dat vinden veel mensen aantrekkelijk", aldus een van de verkoopmedewerkers. In het informatiecentrum van Holland Park waren ook hypotheekadviseurs aanwezig die kopers over de financiering konden informeren. Aan alles was dus gedacht.

Net gekocht
Zaterdagmiddag even na het middaguur stapte een jonge inwoner van Diemen samen met zijn vader naar buiten. "Ja, ik heb net een appartement gekocht. Ik woon in het centrum van Diemen, maar ik heb nu een nieuw en mooi appartement gekocht. Deze plek vind ik ook aantrekkelijk. Eind van dit jaar begint de bouw van de woningen en ik kan in de loop van 2016 in mijn nieuwe appartement."