Afbeelding
Foto: Yannick uit den Boogaard

Teams van De Meeuwen incasseren nederlaag

DIEMEN - Het eerste herenteam van De Meeuwen is het jaar 2015 niet goed begonnen. De uitwedstrijd teen AZ&PC De Amer werd met 6-3 verloren.

De tegenstander uit Amersfoort is een ervaren tegenstander met spelers die in het verleden hoofdklasse hebben gespeeld. De Meeuwen kwam snel op een 2-0 achterstand waarna de ploeg uit Diemen terugkwam tot 2-2. De thuisploeg maakte drie seconden voor het einde van de eerste periode 3-2. Vroeg in de tweede periode werd het 4-2. Deze klap zou de ploeg uit Diemen niet meer te boven komen. Het werd snel 5-2 voor de thuisclub. In de derde periode werd het 6-2 en was de wedstrijd echt gespeeld. De Meeuwen maakte nog wel 6-3 maar kon niet meer dichterbij komen.

Het eerste damesteam van De Meeuwen heeft voor eigen publiek verloren van koploper ZPCH uit Hoofddorp: 3-6. De wedstrijd begon erg stroef: beide teams wilden elkaar niks toegeven. Halverwege de wedstrijd was de stand 2-2. Hierna greep het team van De Meeuwen steeds naast de doelpunten. De bal kwam op de lat, paal of eindigde net naast het doel. ZPCH wist uit te lopen naar 2-5. De Meeuwen maakte nog een een doelpunt en probeerde een overwinning te forceren. Maar ZPCH pakte hierna door en won de wedstrijd met 3-6.

Het tweede damesteam verloor de thuiswedstrijd tegen De Vuursche uit Utrecht: 7-15.

De dames van De Meeuwen houden op zondag 25 januari een open training in het zwembad van Sportcentrum Wethouder F.B. Duran. De aanvang is om 18.00 uur. Iedereen is welkom, waterpolo-ervaring is niet nodig.