SV Zeeburg speelde goed.
SV Zeeburg speelde goed. Foto: Yannick uit den Boogaard

Dames SV Zeeburg winnen

DIEMEN - Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft zondag de thuiswedstrijd tegen Baarn gewonnen: 21-17.

SV Zeeburg ging voortvarend van start. Het tempo lag erg hoog en de nieuwe verdedigingsvorm stond goed. In de eerste minuten ging de wedstrijd nog gelijk op, maar al snel kon SV Zeeburg uitlopen naar een 11-5 voorsprong. SV Zeeburg speelde met veel druk richting het doel. Maar door slordig spel van de handbalsters uit Diemen kon Baarn terugkomen tot 11-8. Vlak voor rust liep SV Zeeburg uit naar 13-8 en konden de dames met een goed gevoel de rust ingaan. In de eerste tien minuten van de tweede helft was het spel van SV Zeeburg weer erg goed. De dames gingen er echt voor en waren duidelijk de bovenliggende partij. De laatste twintig minuten was de focus iets minder en werd soms te gehaast gespeeld. Baarn kon terugkomen tot vier punten, maar het werd geen moment echt spannend. Eindstand: 21-17. Zondag staat de uitwedstrijd tegen Houten op het programma. De wedstrijd begint om 13.15 uur.