DKV Victoria wint bij Aurora: 11-15

DIEMEN - Na een reeks van nederlagen heeft DKV Victoria weer punten gepakt. Bij Aurora werd er met 11-15 gewonnen. Bij rust leidden de korfballers uit Diemen met 3-9.

De korfballers uit Diemen waren veel sterker dan Aurora. De wedstrijd begon leuk. Het verschil van twee punten was er al snel en de marge werd alleen maar groter. Bij rust leidden de bezoekers met 3-9. De tweede helft was een stuk minder spannend omdat DKV Victoria het duel alleen nog maar hoefde uit te spelen. Aurora deed nog wel iets terug en bracht de stand op 11-15.

De scheidsrechter had volgens de ploeg uit Diemen een negatieve invloed op de wedstrijd. Dit resulteerde in een gele kaart voor een speler van DKV Victoria. Aurora kreeg veel vrije ballen en strafworpen mee.

DKV Victoria speelt zaterdag thuis tegen Paal Centraal. De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 20.40 uur. DKV Victoria won eerder dit seizoen uit bij Paal Centraal.