Gladys Brunings van Studio B (Body & Balance).
Gladys Brunings van Studio B (Body & Balance). Foto: Trudy Kroese

Studio B biedt klanten gevarieerd aanbod

DIEMEN - Studio B is de nieuwe naam van Rondje Gezond in de Arent Krijtsstraat 34. Eigenaresse Gladys Brunings (39) vertelt over het vitaliteitscentrum dat zich richt op vrouwen, mannen en kinderen vanaf acht jaar.

Gladys nam de zaak twee jaar geleden over en heeft de afgelopen jaren steeds meer activiteiten aan het aanbod toegevoegd. De nieuwe naam Studio B (Body & Balance) dekt het aanbod beter dan de oude naam. Zij geeft aan wat de klanten van Studio B kunnen verwachten: Hatha yoga, zumba gold, boksen, pilates, circuittraining, bodyshape, meditatie, zumba fitness, Kundalini yoga, aarden en opladen, (stress)coaching, voedingsadvies, hormoonbalans en massage. Diverse zzp'ers met allen hun eigen kracht, passie en persoonlijkheid bieden in Studio B hun diensten aan op het gebied van vitaliteit, gezondheid, geluk en energie.

Gladys: "Van maandag tot en met vrijdag kunnen onze klanten terecht in Studio B voor lessen en cursussen die volgens een vast rooster worden gegeven. Binnenkort starten onder anderen de cursussen afslanken, overgang en overgewicht en de boksclinic voor vrouwen en kinderen. Tevens geven wij regelmatig workshops van één of meer dagen. Deze worden op de website aangegeven."

Gladys coördineert het team van zzp'ers dat de lessen en cursussen verzorgt. Daarnaast blijft zij zich bezighouden met coaching en massage. De inrichting van vitaliteitscentrum Studio B verschilt veel van die van Rondje Gezond. "Wij richten ons in Studio B niet langer meer alleen op vrouwen. Ook mannen en - voor sommige lessen - kinderen zijn van harte welkom. Ik denk dat wij een ruim en gevarieerd aanbod voor onze klanten hebben. Het doel is dat klanten bij ons aan hun lichamelijk en geestelijke welzijn werken."