Afbeelding

WK-poule al ingevuld? Je maakt kans op mooie prijzen!

WK

DIEMEN - Nog ruim een week, dan begint het WK voetbal. Heb jij je al ingeschreven voor de DiemerNieuws WK-poule? Meedoen kost niks en je maakt kans op geweldige prijzen. 

Hoe dichter we bij het WK voetbal komen, hoe meer de gesprekken over voetbal gaan. En over het invullen van de DiemerNieuws WK-poule! Heb jij je al aangemeld en je poule ingevuld?

Gratis meedoen met kans op geweldige prijzen 

Tijdens het WK voetbal mag iedereen die in de regio Diemen woont gratis deelnemen aan de DiemerNieuws WK-poule. Het is simpel: je voorspelt de uitslagen van de WK voetbalwedstrijden. Doe je mee? Meld je dan aan – en vergeet niet om je poule in te vullen – voor 20 november, dan maak je de meeste kans. Later aanhaken kan wel, maar mogelijk mis je dan wat scoorkansen. Wie de beste voorspelling doet wint prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door lokale ondernemers:

Eerste prijs: een CITIZEN dames horloge van € 269,- of een CITIZEN heren horloge van € 249,- Van het model mag afgeweken worden in overleg! (niet inwisselbaar tegen contanten)

Tweede prijs: een diner voor 2 bij grand café Deli

Derde prijs: een fles champagne van Vivant Gamble Diemen

Dus nodig ook je vriendenclub, buurvrouw, collega’s, je echtgenote en de slager uit voor deze poule en kom erachter wie de grootste voetbalkenner van Diemen is.

Meld je hier aan voor de WK-poule

Disclaimer: De DiemerNieuws WK-poule is een samenwerking met Poules.com. Door je aan te melden bij Poules.com ding je mee voor de lokale prijzen. Ook ga je door je aan te melden ermee akkoord dat het DiemerNieuws jouw voor- en achternaam kan vermelden op de ranglijst in het DiemerNieuws en op DiemerNieuws.nl.