Foto: Rijkswaterstaat.
Foto: Rijkswaterstaat.

Werkzaamheden aan knooppunt Diemen en Holendrecht

  Verkeer

DIEMEN - Van vrijdag 19 mei 21.00 uur tot maandag 22 mei voor de ochtendspits is in knooppunt Diemen de verbinding van de A1 uit Amsterdam richting Holendrecht dicht. Verkeer wordt hier omgeleid via de A10 en de A2 of via de A1 en dan keren bij afrit 3 Muiden.

Van vrijdagavond 19 mei 22.00 uur tot maandag 22 mei voor de ochtendspits is in knooppunt Holendrecht de parallelbaan van de A2 richting Utrecht en de verbinding naar de A9 richting Amersfoort en Almere dicht. Verkeer richting Utrecht kan vanaf de A2 niet richting de A9 Amersfoort/Almere en wordt omgeleid via de A10 en de A1. Verkeer richting Utrecht kan vanaf de A2 niet naar de A9 richting Haarlem/Schiphol en wordt omgeleid via de A10 en de A4. De A9 Gaasperdammerweg is open voor overig verkeer.

Weggebruikers moeten door deze werkzaamheden rekening houden met een langere reistijd die kan oplopen tot 15 minuten. Beide knooppunten worden versneld uitgebreid, zodat er nog voor de zomer een betere doorstroming is op de snelwegen rond Amsterdam.


reageer als eerste
Elke donderdag het DiemerNieuws per e-mail
Meer berichten

DiemerNieuws nieuwsbrief

Elke donderdag het DiemerNieuws per e-mail