Jonge zwemmers uit Diemen zamelen geld in voor Unicef | DiemerNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Op de foto staat: Daan (links, blauwe badmuts), Loukman, Sophia, Naomi en Yamilé.
Op de foto staat: Daan (links, blauwe badmuts), Loukman, Sophia, Naomi en Yamilé. (Foto: De Meeuwen)

Jonge zwemmers uit Diemen zamelen geld in voor Unicef

  Sport

DIEMEN - Op de slotdag van de Swim Cup die zondag in het Haagse Hofbad werd gehouden werd Unicef-ambassadeur Ranomi Kromowidjojo verrast met een vette cheque van 18.800 euro voor Unicef.

De Olympisch kampioene was 'beduusd' over het hoge geldbedrag dat ruim 400 kinderen bij elkaar hadden gezwommen tijdens de Ranomi Cup.

Drie jonge inwoners van Diemen die lid zijn van zwemvereniging De Meeuwen hebben een flink bedrag ingezameld. Daan de Jongh zorgde in zijn eentje voor een bedrag van 1.265 euro voor Unicef.

Verder haalden Naomi Horstman en Yamilé van Leeuwen van De Meeuwen ook veel geld op voor Unicef bij sponsors en deden ook Sophia Wu en Loukman Bouayad mee aan deze wedstrijd.

Ranomi Kromowidjojo is al een aantal jaar ambassadeur van Unicef en sinds vorig jaar naamgever van de Ranomi Cup. Deze wedstrijd werd gezwommen tijdens de pauze van de Swim Cup in Den Haag.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225650&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>