Afbeelding
Foto: ATVD

Open dag van ATVD is succes

Sport

DIEMEN - Een wolk van enthousiaste kinderen rond tennisleraar Willem, een vol terras en niet de voorspelde regen, maar een voorzichtig zonnetje: de open dag van ATVD op zaterdag 1 april was in alle opzichten een succes.

Tennisleraar Roel gaf proeflesjes aan nieuwsgierige beginners, het ballenkanon liet gretige spelers lekker oefenen en de topspelers van ATVD gaven een zinderende demonstratie enkel- en dubbelspel. Het resultaat: 20 nieuwe leden en een heerlijke middag voor iedereen.

Spelletjesmiddag jeugd
Deze week starten bij ATVD de spelletjesmiddagen voor de jeugd, iedere dinsdag van 16:00 uur tot 17:00 uur en iedere woensdag van 15:30 uur tot 16:30 uur. Ook niet-leden zijn welkom. Ze kunnen de eerste keer gratis meedoen, vervolgens eenmalig vier keer meedoen voor €10,- voordat ze besluiten lid te worden.

Tennis proberen met toss
Op donderdagochtend start de toss voor dames, vanaf 10:00 uur en vrijdagavond de toss voor alle leden, vanaf 20:00 uur. Tijdens de toss spelen de aanwezigen partijtjes tennis in wisselende combinaties. Iedereen die tennis bij ATVD eens wil proberen, is op vrijdagavond van harte welkom.

Record
De voorjaarscompetitie start op 7 april. Bij ATVD doet een record aantal van zo'n veertig teams mee aan deze competitie van zeven weken. ATVD is een gezellige club met een kleine zeshonderd enthousiaste leden. In tegenstelling tot veel clubs in Amsterdam, is er nog ruimte voor nieuwe leden. ATVD heeft een schitterend tennispark met negen verlichte gravelbanen, een mini­court en een zonnig terras aan de Willem de Zwijgerlaan. Vier deskundige en gediplomeerde tennisleraren geven dagelijks tennisles.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief