Afbeelding
Foto: Trudy Kroese

Streetwise Cup op 26 april op Cruyff Court in Diemen-Noord

Sport

DIEMEN - Welzijn Diemen organiseert op woensdag 26 april op het Cruyff Court in Diemen-Noord de voorronde van de Streetwise Cup.

Dit straatvoetbaltoernooi is voor alle kinderen in de leeftijdscategorie 10-12 jaar (spelers geboren in of na 2011) en de 13-15 jaar (spelers geboren in of na 2009). Elk team moet minimaal 5 en maximaal 8 kinderen tellen (inclusief keeper). Elk team moet tenminste één begeleider ouder dan 21 jaar hebben. Binnen de leeftijdscategorieën zijn er aparte poules voor jongens en meiden. Meiden (wanneer gewenst) mogen deelnemen in een jongensteam. Jongens mogen niet deelnemen in een meidenteam.

Het inschrijfformulier is te vinden op www.welzijn.diemen. Het inschrijfformulier kan worden gemaild naar sporttoernooien@welzijndiemen.nl. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Rens Wit, buurtsportcoach van Welzijn Diemen: 06-37168976 of e-mail: r.wit@welzijndiemen.nl.

De teams die de voorronde van de Streetwise Cup winnen plaatsen zich voor de halve finales. Die worden op 2 mei gespeeld op het eerste veld van SV Diemen.

Uit de krant