Raymond Aarts en Bas van Bergen.
Raymond Aarts en Bas van Bergen.

Sv Diemen verliest van SV ‘s-Graveland: 3-1

Sport

DIEMEN - SV Diemen heeft zaterdag de uitwedstrijd tegen SV ‘s-Graveland met 3-1 verloren. Bij rust leidde de thuisclub met 1-0.

Na de hervatting maakte SV ‘s-Graveland eerst de 2-0 en daarna de 3-0. Ghino Malmberg bepaalde de eindstand op 3-1. Hij benutte een strafschop. Sv Diemen staat na de nederlaag tegen SV ‘s-Graveland op de elfde plaats van de ranglijst van de vierde klasse D. SV Diemen heeft na zeven duels zeven punten. BVV ‘31 heeft eveneens zeven punten uit zeven duels, maar een minder doelsaldo dan sv Diemen. BVV ‘31 staat op de twaalfde plaats. Kockengen en FC Amsterdam hebben vier punten.

Eemnes, dat zaterdag bij Hertha de eerste nederlaag van het seizoen incasseerde (3-2), blijft lijstaanvoerder. Die ploeg heeft na zes duels vijftien punten. 

Sv Diemen speelt op zaterdag 19 november een thuiswedstrijd tegen BVV ‘31. De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 15.00 uur. Raymond Aarts, samen met Bas van Bergen trainer van sv Diemen: “Veel ploegen staan dicht bij elkaar. Het is belangrijk dat wij zaterdag drie punten pakken.”

Uit de krant

Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief