Heren 1 is kampioen geworden.
Heren 1 is kampioen geworden. Foto: Trudy Kroese

Smashing Saturday in Sporthal Diemen

Sport

DIEMEN - In Sporthal Diemen vindt op zaterdag 6 april Smashing Saturday plaats. Het is volleybalvereniging Smashing'72 gelukt om voor 17 van de 21 wedstrijdteams alle duels op dezelfde dag in hun thuishal te krijgen.

Er wordt van 10.00 tot 19.00 uur gevolleybald. In de ochtend alle wedstrijden van de Mini-competitie (CMV niveau 5 en niveau 5+) van speelkern Amsterdam. De vier jongste mini-teams van Smashing '72 spelen op hetzelfde moment in Sporthal Wethouder Verheij in Amsterdam Oost.

Vanaf het middaguur zijn de aspiranten- en seniorenteams aan de beurt. Om 15.00 uur komt het hoogst spelende jeugdteam van Smashing '72 in actie. Dat team speelt in de Topklasse voor meisjes jonger dan 16 jaar, waarvan er vier poules van 6 teams zijn in heel Nederland. Tegenstander is Compaen uit Oostzaan.

Het eerste damesteam speelt om 17.00 uur de derby in de promotieklasse tegen Armixtos uit Amsterdam-Zuid. 

Het eerste herenteam heeft het kampioenschap reeds op de naam geschreven. De heren spelen met een ticket voor de promotieklasse op zak voor de winst tegen nummer 3 VCH uit Hoofddorp. Ook die wedstrijd begint om 17.00 uur.

Na afloop van de wedstrijddag organiseert Smashing ' 72 een gezellige feestavond met een gevarieerd programma in horecazaak Laterr in Sporthal Diemen.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief