Afbeelding

Korfbalvereniging DKV Victoria heeft nieuwe hoofdsponsor

Sport

DIEMEN - Zondag is bekendgemaakt dat VLOOOER Amsterdam/Houten zich voor drie jaar als hoofdsponsor heeft verbonden aan korfbalvereniging DKV Victoria.

Het vlaggenschip van de vereniging is volledig in het nieuw gestoken. Op de nieuwe set kleding prijkt uiteraard de naam van de hoofdsponsor. Henk van Empelen, directeur/eigenaar van VLOOOER is tevens als hoofdcoach van het eerste team verbonden aan de DKV Victoria.

DKV Victoria en de hoofdcoach hebben zich ten doel gesteld om met het eerste team op het veld te promoveren en in de zaal, waar al in een hogere klasse wordt gespeeld, bovenin mee te doen. Gezien de talentvolle jeugdige groep maakt ook het tweede team zowel op het veld als in de zaal kans om te promoveren.

In de rol van hoofdsponsor wil Henk van Empelen graag een bijdrage leveren aan de maatschappelijke functie die de vereniging vervult. DKV Victoria wordt gekenmerkt door saamhorigheid, samenwerken, prestatie en bovenal plezier. "Ik ben al sinds mijn jeugd lid van DKV Victoria. Het is fijn om iets terug te kunnen geven aan de vereniging die mij zoveel heeft gegeven."

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief