Brigitte Wielage, Anja Stakenburg en Hans van Straaten.
Brigitte Wielage, Anja Stakenburg en Hans van Straaten. Foto: Johan Jägers

Diemense VVD huldigt Anja Stakenburg

Politiek

DIEMEN - Brigitte Wielage, fractievoorzitter en lijsttrekker van de VVD in Diemen, en VVD-Statenlid in Noord-Holland Hans van Straaten hebben vrijdag een taart uitgereikt aan Anja Stakenburg.

Anja Stakenburg woont al 31 jaar in een flat aan de Rode Kruislaan en is actief bij de Huurdersvereniging Diemen. Zij is ook actief in de buurtkamer aan de Rode Kruislaan en is betrokken bij het project community building.

Positief effect

Vanuit dit project  worden veel activiteiten georganiseerd waardoor bewoners elkaar echt leren kennen. Dit heeft een enorm positief effect op de sfeer, de leefbaarheid en de saamhorigheid in de buurt. Met de uitreiking van de taart heeft de Diemense VVD Anja Stakenburg in het zonnetje gezet.

De VVD heeft ook waardering voor het werk dat andere actieve bewoners van de Rode Kruislaan verrichten.

Ieder jaar rondom Valentijnsdag, organiseert de VVD een taartenactie. Tijdens deze actie zet de VVD vele vrijwilligers, maar ook professionals in het zonnetje. Deze mensen of organisaties verdienen een taart, omdat zij zich inzetten voor hun buurt, wijk, dorp, stad of zelfs regio. Dit zijn de lokale helden van Noord-Holland.

Uit de krant