Foto: Oscar Borghardt

Volleybal voor bedrijven en buurtteams

  Politiek

DIEMEN - Volleybalvereniging Smashing '72 organiseert in mei het buurt- en bedrijfsvolleybaltoernooi. Het evenement wordt op donderdagavond 9 mei en donderdagavond 16 mei gehouden in Sporthal Diemen.

Inschrijving voor het toernooi staat open voor alle inwoners en bedrijven van Diemen en naaste omgeving (vanaf 16 jaar).

Op donderdagavond 9 mei is er een toernooi voor gemengde teams en op donderdagavond 16 mei een toernooi voor herenteams en de finale van de gemengde teams. Als er zich weinig teams aanmelden zullen beide toernooien op donderdag 16 mei worden gehouden.

Bij voldoende inschrijvingen voor de herenpoules zal in verband met niveauverschillen een beginnerspoule en een poule voor de meer ervaren spelers samengesteld worden.

In de gemengde teams hoeven dit jaar maar twee dames te spelen. Wel dienen er tijdens de wedstrijden altijd twee dames in het veld te staan. In elk team mogen maximaal twee spelers/speelsters worden opgenomen die in de competitie van de NeVoBo uitkomen. Teams kunnen zich tot uiterlijk 30 april inschrijven via de website www.smashing72.nl.

Voor inlichtingen: bvtsmashing@gmail.com.

 

Meer berichten