ZAAI Diemen helpt starters succesvol ondernemen

  Politiek

DIEMEN - Wethouder Jeroen Klaasse van Economische Zaken heeft op vrijdag 1 februari de aftrap gegeven voor de tweede editie van het ZAAI Diemen coachtraject.

ZAAI ondersteunt startende ondernemers met een pakket van coaching, masterclasses, netwerk- en intervisiebijeenkomsten met als doel hen te helpen succesvol te ondernemen.

Inspiratie

Wethouder Jeroen Klaasse: "Na de succesvolle eerste editie van ZAAI hebben we dit jaar opnieuw een enthousiaste groep startende ondernemers. Het ZAAI coachtraject biedt starters handvaten en inspiratie om hun onderneming succesvol verder te ontwikkelen. Ook komen de starters in contact met meer ervaren ondernemers uit Diemen doordat we samen optrekken met het Diemense bedrijfsleven. Zo neemt de in Diemen gevestigde ondernemer Robert Schulze van GrowthFactory de groep mee in een inspirerende masterclass over netwerken. En betrekt Ondernemend Diemen, als partner van ZAAI, de ondernemers bij hun vereniging en activiteiten. Hun geste in de vorm van een gratis lidmaatschap van een jaar, vinden we natuurlijk geweldig".

Kijk voor meer informatie op www.zaaidiemen.nl.

Meer berichten