D66 helpt vrijwilligers in natuurpark Spoorzicht

  Politiek

DIEMEN - Een aantal leden van D66 helpt op zaterdag 19 januari de vrijwilligers van natuurpark Spoorzicht met onderhoudswerkzaamheden zoals het ophogen van het pad.

Zaterdag zullen leden van D66 in Noord-Holland op meerdere locaties de handen uit de mouwen steken om te helpen met het onderhoud van diverse natuurgebieden. Als één van deze locaties is gekozen voor natuurpark Spoorzicht in Diemen. Lokale D66-ers zullen hierbij ondersteund worden door collega's uit de regio en diverse kandidaat-statenleden uit Noord-Holland. "Het is altijd fijn om niet alleen alleen te praten over verandering, maar ook daadwerkelijk aan de slag te gaan om je directe leefomgeving te verbeteren", aldus Kai de Haan, fractievoorzitter van D66 in de gemeenteraad van Diemen.

Er wordt om 11:00 uur verzameld voor een rondleiding, die wordt gegeven door leden van de werkgroep Spoorzicht. Daarna gaan de aanwezigen tot 14:00 uur aan de slag. 

Iedereen die zich aan wil aansluiten bij de rondleiding en/of werkzaamheden is van harte welkom. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar kai.de.haan@diemen.nl en aan te geven of je wilt deelnemen aan de rondleiding, de werkzaamheden of allebei.

Meer berichten