DiemerNieuws - Politie zoekt getuigen van autobrand aan Griend
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: Politie Amsterdam-OuderAmstel

Politie zoekt getuigen van autobrand aan Griend

  Politie

DIEMEN - De politie is op zoek naar getuigen van een autobrand die in de nacht van zondag 3 op maandag 4 september heeft plaatsgevonden aan Griend in Diemen-Zuid.

Twee getuigen hoorden die nacht rond 04.00 uur een harde knal. Er bleek een auto in brand te staan. De getuigen zagen een scooter wegrijden in de richting van het tunneltje. De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. De auto is daarna meegenomen voor onderzoek. Het gaat om een Kia Rio met het kenteken JX-514-N.

Uit het onderzoek is vast komen te staan dat de auto in brand is gestoken. De auto was gehuurd, maar het werd via de verhuurder niet duidelijk wie precies de huurder van de auto is geweest. Rechercheurs houden er rekening mee dat de auto betrokken is geweest bij een misdrijf en dat het de bedoeling was om de auto volledig in vlammen te laten opgaan.

De politie wil daarom meer duidelijkheid krijgen bij welk misdrijf de auto mogelijk betrokken is geweest. Getuigen van de autobrand die nog niet met de politie gesproken hebben, worden daarom verzocht contact op te nemen. Ook wil de politie graag in contact komen met mensen die de auto mogelijk hebben gezien of die meer weten over de inzittende(n).

Getuigen of mensen die over meer informatie beschikken kunnen contact opnemen met de politie via de Opsporingstiplijn: 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Elke donderdag het DiemerNieuws per e-mail
Meer berichten
 

DiemerNieuws nieuwsbrief

Elke donderdag het DiemerNieuws per e-mail
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225650&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>