Afbeelding
Foto: Politie Diemen/Ouder-Amstel.

Politie zoekt getuigen van beroving in Diemen-Noord

Politie

Diemen - De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die op donderdagavond 2 mei in Diemen-Noord heeft plaatsgevonden.

Drie mannen beroofden op donderdag 2 mei rond 22.15 uur op de Vogelweg in Diemen-Noord drie mannen. De daders bedreigden hun slachtoffers met een vuurwapen en een mes. Zij maakten een telefoon en een portemonnee buit. Twee slachtoffers hebben aangifte gedaan.

Na de worsteling die ontstond tussen één van de slachtoffers en één van de daders bleef een vuurwapen achter. Het bleek niet om een echt vuurwapen te gaan. De politie heeft dit wapen in beslaggenomen voor een sporenonderzoek.

De politie laat weten dat de daders tussen de 16 en 18 jaar oud zijn en een normaal postuur hebben. Twee van de daders zijn donker getint, de derde dader is licht getint. Zij droegen alle drie een donkere jas met capuchon.

De politie verzoekt getuigen, of mensen die over informatie of over beeldmateriaal beschikken contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

!
Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief