Afbeelding

Inschrijven tijdens open dag van OSDiemen

Algemeen

DIEMEN - De Open Schoolgemeenschap Diemen (OSDiemen) houdt op zaterdag 19 januari een open dag in Theater de Omval. De bijeenkomst duurt van 11.00 tot 13.00 uur. Ouders kunnen hun kind tijdens de open dag inschrijven voor de school.

Ouders kunnen hun kinderen ook inschrijven op donderdag 24 januari, donderdag 31 januari en donderdag 7 februari van 16.00 tot 18.00 uur in De Omval. OSDiemen gaat bij voldoende aanmeldingen aan het begin van het schooljaar 2019-2020 van start in een tijdelijke locatie in basisschool Het Atelier in Diemen-Zuid. Het is de bedoeling dat de school in de toekomst een eigen gebouw krijgt. De beoogde plek voor dat gebouw is de ruimte naast Sportcentrum Wethouder F.B. Duran in Diemen-Zuid.

Informatieformulier

Het informatieformulier van OS Diemen kan worden gedownload via de website www.osdiemen.nl. Ouders die hun kinderen voor de school willen aanmelden dienen het aanmeldingsformulier VO dat zij hebben ontvangen van de basisschool, een kopie van het paspoort of de ID-kaart van de leerling en van de ouder(s)/verzorger(s) en een pasfoto met naam van het kind op de achterkant bij zich te hebben. Ouders uit Diemen en Duivendrecht kunnen hun kind van 19 januari tot en met 15 februari inschrijven voor de OSDiemen. Zij ontvangen uiterlijk 1 maart een bericht of hun kind is toegelaten (op tijd om nog mee te doen aan de Amsterdamse loting en matching, mocht het kind niet geplaatst kunnen worden op de OSDiemen).

Meer informatie: www.osdiemen.nl.

Uit de krant