Diemense maakt app om kinderuitspraken te bewaren | DiemerNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Maribel González bedacht de app.
Maribel González bedacht de app.

Diemense maakt app om kinderuitspraken te bewaren

  Mensen

DIEMEN - Hoe bewaar je al die leuke uitspraken, versprekingen en foto's van je kinderen voor later? De Diemense Maribel González Zwart, zelf moeder van vier kinderen, bedacht daar een app voor: KidsQuote.

Blijkbaar iets waar ouders echt op zaten te wachten: de app werd afgelopen woensdag gelanceerd en binnen 24 uur hadden zich al honderden ouders geregistreerd, in Nederland én daarbuiten. 

Memorabele momenten
Zelf weet González er alles van. "Toen ik elf jaar geleden beviel van een tweeling, merkte ik dat het in de hectiek van alledag niet altijd lukt om waardevolle momenten zó te bewaren dat ze terug te vinden zijn. Omdat ik wel altijd een mobiel bij me had, gebruikte ik Facebook om leuke uitspraken en mijlpalen te delen en om ze voor mezelf te vereeuwigen. Inmiddels heb ik vier kinderen en is niet alleen de hectiek, maar ook de hoeveelheid memorabele momenten toegenomen. Zo kwam ik op het idee van KidsQuote: een veilige app waarmee je dierbare momenten, foto's en video's kan bewaren, delen en terugvinden."

Veilig
Veilig, omdat de gegevens versleuteld worden geüpload en ouders daarna zelf kunnen kiezen of ze deze delen via sociale media of niet.

Lovende reacties
Vanuit Diemen beheert González de app, die al vertaald is in vijf talen. "Er is ook al veel vraag vanuit moeders buiten Nederland. De reacties zijn lovend, daar ben ik natuurlijk erg blij mee."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225650&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>