Afbeelding
Foto: LongJoy Photography

Michelle van Zon finaliste Miss Teen Noord-Holland

Mensen

DIEMEN - Michelle van Zon (18) uit Diemen is finaliste van de Miss Teen-verkiezing van Noord-Holland in de leeftijdscategorie 15-18 jaar. De finale wordt op 6 mei in Purmerend gehouden.

Michelle besloot zich vorig jaar in te schrijven. Zij stuurde een uitgebreide motivatie en een aantal foto's, die door haar goede vriendin Ismay Hoogwoud zijn gemaakt, naar de organisatie. Samen met nog 99 meisjes werd zij geselecteerd om mee te doen aan de eerste ronde. Modellenwerk heeft Michelle van jongs af aan aangetrokken. Zij heeft al ervaring als model, maar beseft dat zij met haar 1.69 meter net te klein is om kleding te kunnen showen.

Hoorn

Michelle: "De eerste ronde werd in Hoorn gehouden. Wij moesten in groepjes drie keer voor een jury verschijnen. De eerste keer droegen wij een jurk, de tweede keer een bikini. Wij moesten ook een aantal vragen beantwoorden. De derde keer dat wij voor de jury moesten verschijnen moesten wij vragen in het Engels beantwoorden. Daarna moesten wij wachten op de uitslag van de jury. De jury maakte later bekend dat ik een van de zeventien finalisten ben geworden."

Uit de krant