Foto: Trudy Kroese

Inschrijven voor Santa Run en Rollator Run

  Mensen

DIEMEN - In de maand december worden er weer veel activiteiten gehouden. Deelnemers aan de Daarom Diemen Santa Run en de Rollator Run kunnen zich nu al inschrijven. Beide evenementen worden op het Diemerpein gehouden en georganiseerd door de Stichting Welzijn Diemen en de gemeente.

Op vrijdag 15 december vindt de tweede editie van de Daarom Diemen Santa Run plaats. Er wordt voor het eerst ook een Rollator Run gehouden.

Diemerplein

Dionne Tool, buurtsportcoach van de Stichting Welzijn Diemen. "De Rollator Run is bedoeld voor mensen die echt afhankelijk zijn van een rollator. Zij lopen een rondje op het parcours op het Diemerplein. De Rollator Run start om 14.30 uur, deelnemers kunnen zich vanaf 14.00 uur inschrijven."

Twee races

De Santa Run bestaat uit twee races. Kinderen van vier, vijf en zes jaar gaan om 16.45 uur van start voor de minirun en rennen drie ronden over het parcours. Kinderen van zeven tot en met twaalf jaar starten om 17.00 uur met de maxirun van zes ronden. Inschrijven kan vanaf 16.00 uur. De warming-up begint om 16.30 uur. Na afloop is de prijsuitreiking. De Santa Run bleek vorig jaar een succes. Er deden 71 kinderen mee.

Inschrijven

Deelnemers aan de Rollator Run en de mini- en maxirun kunnen zich van tevoren inschrijven via de website www.welzijndiemen.nl of door een e-mail te sturen aan d.tool@welzijndiemen.nl. Telefonisch aanmelden kan ook via nummer 06-45125494.

 

Lees verder in de digitale editie

Meer berichten