Jolande van der Wiele: 'Wij organiseren activiteiten die betrekking hebben op de samenleving.'
Jolande van der Wiele: 'Wij organiseren activiteiten die betrekking hebben op de samenleving.' Foto: Trudy Kroese

Rotaryclub Diemen zet de luiken open voor nieuwe leden

Mensen

DIEMEN - De Rotaryclub Diemen bestaat 20 jaar. De club is op zoek naar nieuwe leden. 

De Rotaryclub Diemen heeft momenteel 13 leden. Zij komen elke dinsdagavond bij elkaar in Het Wapen van Diemen. Ongeveer een keer in de zes weken is er een gastspreker en wordt een bepaald thema behandeld.

Dienstbaar
Voorzitter Jolande Van der Wiele: "De Rotaryclub Diemen is dienstbaar aan de lokale samenleving. Wij organiseren activiteiten die betrekking hebben op de samenleving. Wij doen bijvoorbeeld als vrijwilliger mee aan de actie NLdoet. De leden van de Rotaryclub zijn graag bereid om de handen uit de mouwen te steken. Maar de bijeenkomsten van de Rotaryclub zijn ook gezellig en bieden een kans om te netwerken."

Nieuwe leden
Van der Wiele: "Iedereen kan in principe lid worden. Maar wij zijn wel op zoek naar mensen die zich dienstbaar willen opstellen en een hands-on-mentaliteit hebben."

Bijzondere bijeenkomst
De Rotaryclub Diemen houdt op dinsdag 10 oktober een bijzondere bijeenkomst. Die avond zal er een hoogleraar filantropie en vrijwilligerswerk vertellen over vrijwilligerswerk. Ook niet-leden zijn die avond van harte welkom. Maar omdat het aantal plaatsen beperkt is, dienen zij zich vooraf aan te melden via e-mail rotarydiemen@gmail.com.??????

Lees meer in het DiemerNieuws van 5 oktober.

Uit de krant