Verslagenheid na overlijden van koerier van Döner House Diemen

  Mensen

DIEMEN - Een 19-jarige medewerker van Döner House Diemen is woensdagavond om het leven gekomen bij een ongeluk in Amsterdam. De eigenaar en het personeel van Döner House Diemen hebben heel veel steunbetuigingen ontvangen.

Anis werkte als koerier bij Döner House Diemen. Hij bracht woensdagavond een bestelling weg. Hij kwam rond 18.40 uur op de Zuiderzeeweg in Amsterdam met zijn scooter in botsing met een auto. Hulpverleners hebben hem ter plaatse gereanimeerd, maar dat mocht niet baten. Anis overleed kort na het ongeluk. Anis woonde in Amsterdam.

Emel Sahin is de echtgenote van Sedat Sahin, die eigenaar is van Döner House Diemen. "Sedat werd woensdagavond gebeld met de mededeling dat Anis betrokken was bij een ongeluk. Sedat is er onmiddellijk heengegaan. Helaas is Anis overleden. Wij hebben de zaak woensdagavond meteen gesloten en zijn donderdag dicht gebleven. Wij hebben heel veel steun ontvangen. Voor de zaak zijn kaarsen neergezet en bloemen en kaarten neergelegd. Ook zijn er mensen met een bos bloemen langsgekomen. Daarnaast hebben wij veel telefoontjes en berichten ontvangen van mensen die hun medeleven betuigen en ons willen steunen. Op onze Facebookpagina zijn veel reacties geplaatst. Wij waarderen deze steun enorm."


14 reacties
Elke donderdag het DiemerNieuws per e-mail
Meer berichten

DiemerNieuws nieuwsbrief

Elke donderdag het DiemerNieuws per e-mail