Afbeelding

Dax van de Velden: 'Ik ben iemand die er vol voor gaat'

Mensen

DIEMEN - GYM020 is de naam van de personal gym van Dax van de Velden (24) uit Diemen.

Gym020 is gevestigd aan de Stammerdijk 1D in Diemen en gaat op maandag 9 januari open. Dax verwacht veel van zijn bedrijf.

Dax van de Velden heeft een loopbaan in de topsport achter de rug. Hij voetbalde in de jeugd van SV Diemen en maakte later furore als ijshockeyer. Hij speelde als prof voor diverse clubs op het hoogste niveau van Nederland: Amstel Tijgers, Zoetermeer Panthers, Heerenveen Flyers en opnieuw Amstel Tijgers. Hij speelde ook enige maanden voor de club BK Mlada Boleslav in Tsjechië en kwam 21 keer uit voor het Nederlands team.

Wat ga je exact doen in GYM20?
"GYM020 is geen standaard sportschool of fitnessschool. Ik richt mij op personal training, training met kleine groepen, de small groups -tussen de twee en vier mensen- , en bootcamps. Bokser Ricardo Martins uit Diemen gaat op maandagavond en donderdagavond van 20.30 uur tot 21.30 uur bokstrainingen geven waarbij vooral getraind wordt met bokszakken en Fleanma Chine gaat op de maandag- en woensdagavonden van 19.00 uur tot 20.00 uur yogalessen geven. Zij beschikt over alle yogadiploma's en geeft ook les bij een bekende yogastudio in Amsterdam."

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant