Na de speeddates krijgt men te horen of het idee in aanmerking komt voor een donatie.
Na de speeddates krijgt men te horen of het idee in aanmerking komt voor een donatie. Foto: Pixabay

Online speeddaten VSBfonds voor financiering lokale sociale en culturele activiteiten

Mensen

DIEMEN - VSBfonds heeft voor mensen die ideeën hebben voor sociale of culturele activiteiten in Noord-Holland, geld beschikbaar gesteld.

Adviseurs van het fonds zitten op vrijdag 6 mei van 9.30 tot 14.00 uur klaar om met initiatiefnemers in gesprek te gaan over hun plannen.

Lokaal
VSBfonds is op zoek naar ideeën die lokaal of regionaal impact hebben. Denk bijvoorbeeld aan een plan waardoor mensen mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit.

“Of een plan waardoor deze mensen anderen ontmoeten of inspireren, zich verder ontwikkelen of bijdragen aan de lokale gemeenschap”, aldus het fonds. 

Afspraak
Wie een idee heeft voor een sociale of culturele activiteit in Noord-Holland, kan een afspraak maken voor een online speeddate op vrijdag 6 mei via vsbfonds.nl/over-vsbfonds/contact/noord-holland

Tijdens dit gesprek krijgt men de gelegenheid om het idee of project toe te lichten via een videoverbinding. Na afloop krijgt men te horen of het idee past bij het donatiebeleid van VSBfonds en of het in aanmerking komt voor een donatie.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief