Afbeelding
Foto: Trudy Kroese

Inzamelactie kerstbomen en vuurwerkafval begint vandaag

Mensen

DIEMEN - De inzamelactie van kerstbomen en vuurwerkafval begint vandaag. Kinderen kunnen kerstbomen en vuurwerkafval vandaag tussen 12.00 en 15.00 uur inleveren bij de gemeentewerf.

Kinderen kunnen ook op donderdag 3 en vrijdag 4 januari vuurwerkafval en kerstbomen inleveren.

Donderdag 3 januari kan dit tussen 13.30 en 16.30 uur bij winkelcentrum Diemerplein, winkelcentrum Diemen-Noord, winkelcentrum De Kruidenhof in Diemen-Zuid en de speelplek Santigron in de wijk Plantage de Sniep.

Vrijdag 4 januari kan dit tussen 13.30 en 16.30 uur bij de drie winkelcentra en op de parkeerplaats van het AGO Zwembad in Plantage de Sniep. Elke ingeleverde zak vuurwerkafval en kerstboom is een bedrag van 0,50 euro en een lot waard.

In het DiemerNieuws van donderdag 10 januari en op de website www.diemen.nl worden de prijswinnaars van de loterij bekendgemaakt. Personen die een winnend lot hebben dienen voor 14 januari een e-mail te sturen naar communicatie@duoplus.nl. Zij dienen hun naam, adres, telefoonnummer en lotnummer te vermelden. De prijsuitreiking is op woensdag 16 januari om 15.00 uur in het gemeentehuis.

Uit de krant