Serve the City houdt vrijwilligersprojecten | DiemerNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Vrijwilligers die zaterdag hebben meegedaan.
Vrijwilligers die zaterdag hebben meegedaan. (Foto: Erik Laan)

Serve the City houdt vrijwilligersprojecten

  Mensen

DIEMEN - Serve the City Diemen heeft zaterdag weer activiteiten voor vrijwilligerswerk gehouden. Er was een divers aanbod.

Het was een drukke dag. Zeven verschillende projecten en meer dan 40 vrijwilligers. Na de kick-off gingen de vrijwilligers naar de verschillende activiteiten. Een bezoek aan het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum, pannenkoeken voor de bewoners van verschillende afdelingen in zorgcentrum Berkenstede, een high tea en een paar klussen voor een mevrouw die wel wat hulp kon gebruiken.

Meestal kunnen kleine simpele activiteiten al iets bijzonders brengen. Op een gesloten afdeling van zorgcentrum De Diem werd 'zonder woorden'. gehouden. Enkele vrijwilligers gaven handmassages.

De bewoners van de Sierpeerhof werden getrakteerd op een mooie dag. Of beter gezegd; de vrijwilligers werden getrakteerd op een gezamenlijke lunch en de bewoners op een middagje bowlen. Een heel mooi voorbeeld van dat mensen samen - vrijwilligers, organisaties en bewoners, oud of jong - de dag mooier kunnen maken.

De klanten van Jumbo in Diemen-Zuid waren vrijgevig en hebben meer dan 30 kratten met artikelen gegeven voor de Voedselbank Diemen. De dag werd ook dit keer afgesloten met een borrel.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225650&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>