Afbeelding
Foto: Trudy Kroese

Koninklijke onderscheiding voor Wim Bohnenn

Mensen

DIEMEN - Bij zijn pensionering als Manager Events & Telesport bij Telegraaf Media Groep heeft Diemenaar Wim Bohnenn dinsdagmiddag uit handen van burgemeester Erik Boog een koninklijke onderscheiding ontvangen. Wim Bohnenn werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Wim Bohnenn staat bekend als een unieke duizendpoot en inspirator voor velen. Hij dankt zijn koninklijke onderscheiding aan een breed scala van activiteiten en evenementen die hij uit hoofde van zijn functie bij Telegraaf Mediagroep en daarbuiten heeft gedaan en waarmee hij mensen uit alle lagen van de samenleving weet samen te brengen.

Ajax

Hij is bekend als spreekstalmeester van Ajax tijdens huldigingen. Door zijn manier van handelen en communiceren en oog te houden voor de club Ajax, fans, politie en gemeente was het altijd één groot feest.

Diemer Festijn

Wim Bohnenn is al lang betrokken bij het Diemer Festijn. Hij is verantwoordelijk voor de programmering van artiesten en presentator in de feesttent. Ook maakte hij dit jaar van Koningsdag met een Oranjefeest op het Van Markenplantsoen een gezellige dag voor jong en oud. Hij wil samen met Brasserie Drusius hier een jaarlijks terugkerend evenement van maken.

Lees meer in het DiemerNieuws van donderdag 17 mei.

 

 

 

Uit de krant