Afbeelding
Advertentie

Waterman opgelet: welke partner past bij jou volgens je sterrenbeeld?

Ingezonden

Als je tussen 20 januari en 19 februari geboren bent, ben je het sterrenbeeld Waterman. De astrologie kent vier verschillende elementen: Aarde, Vuur, Lucht en Water. Die staan voor vier verschillende temperamenten of persoonlijkheden. De astrologie gaat ervan uit dat een sterrenbeeld met hetzelfde element als het jouwe het best bij jou past. Een Waterman is een luchtteken en matcht volgens de astrologie heel goed met de andere luchttekens Weegschaal en Tweelingen. Als je een Maagd (aardeteken) bent, passen andere aardetekens zoals Steenbok en Stier goed bij je. Dit geldt ook voor de drie watertekens: Vissen past bij Schorpioen en Kreeft. Ben je Ram – dat is een vuurteken - dan passen Boogschutter en Leeuw bij je.

Ga je voor een langdurige relatie?
Astrologen bestuderen al eeuwen de stand van de zon en de andere planeten die een verbazingwekkend nauwkeurig beeld kan geven van iemands persoonlijkheid.

Gebleken is dat relaties met een sterrenbeeld tegenovergesteld of aan weerszijden van het jouwe stabieler, interessanter en vooral langdurig zijn. Ben je op zoek naar een langdurige relatie? Als Waterman vorm je met een partner met het sterrenbeeld Ram, Tweelingen of Weegschaal een uitstekende match.

Wat voor Sterrenbeeld hebben de mensen die je kent?
Wist jij dat wij ons voelen aangetrokken tot dezelfde type sterrenbeelden en persoonlijkheden? Kijk eens naar je relaties uit het verleden en naar de relaties uit het heden. Je zult tot de conclusie komen dat veel mensen die in je leven een rol spelen of speelden in dezelfde weken van het jaar geboren zijn.

Horoscoop onthult alles over je relatie
Geboortehoroscopen kunnen onfeilbaar de fijnere details over een karakter vertellen. Een combinatiehoroscoop of relatiehoroscoop van twee verschillende horoscopen is via een ingewikkelde weg zo te maken dat er een nieuwe horoscoop voor een relatie uit ontstaat. Het is als een nauwkeurig berekende foto van alle planeten aan de hemel op het moment van geboorte. Van beide partners ontstaat als het ware een nieuwe horoscoop. Zwakke en sterke punten van beide partners worden vergeleken. Niets blijft verborgen in zo'n zorgvuldig berekende relatiehoroscoop.

De beste partnerkeuze: Ram, Tweelingen en Weegschaal
Waterman en Ram hebben een gedeelde fascinatie. De karakterverschillen tussen beiden verenigen elkaar. Intellectueel gezien vormen deze twee sterrenbeelden een goede combinatie. Liefdesrelaties tussen Tweelingen en Waterman zijn vaak tolerant en ze bieden elkaar over-en-weer veel steun. In liefdesrelaties tussen Waterman en Weegschaal, is de Weegschaal erg gefascineerd door de vrije geest van Waterman. En de Waterman kan op zijn beurt terugvallen en vertrouwen op de steun van de Weegschaal. Ook op het gebied van passie zit het goed, die kan namelijk hoog oplopen.

Mediumchat
Ben je nieuwsgierig of je partner en jij bij elkaar passen of ben je benieuwd welk sterrenbeeld het ware voor jou is? Op onze website Mediumchat.nl kun je alles lezen over sterrenbeelden maar Mediumchat heeft nog veel meer voor je. Gratis mag je één van onze consulenten raadplegen. Een medium, helderziende, paragnost, waarzegger of kaartlegger helpt jou met het vinden van antwoorden en inzichten. Ze houden van mensen en vinden geen enkele vraag vreemd. Start gerust een gratis chat, je zit nergens aan vast en je blijft anoniem. Ervaar hoe het voelt om met respect behandeld te worden.

Uit de krant