Wie bedenkt de mooiste naam voor de blokhut? | DiemerNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
De blokhut in het Diemerbos is opgebouwd met boomstammen.
De blokhut in het Diemerbos is opgebouwd met boomstammen. (Denise Iris Fotografie)

Wie bedenkt de mooiste naam voor de blokhut?

  Cultureel

DIEMEN - De blokhut van Scouting Diemen in het Diemerbos staat er, het bouwteam is nu druk bezig om de binnenkant verder af te werken. En dat schiet zo hard op dat er zelfs al besloten is wanneer de blokhut officieel geopend wordt: zaterdag 2 juni.

Voordat het zover is, moet er nog heel wat werk verzet worden en, ook niet onbelangrijk: het gebouw moet een naam krijgen.

Wensenlijst
Om de blokhut in te kunnen richten heeft Scouting Diemen een onlinewensenlijst gemaakt. Mensen kunnen daar bijdragen aan allerlei spullen, van limonadebekers tot een wastrog. Voor ieders portemonnee dus. Scouting Diemen spaart nog voor zonnecollectoren en zoekt een bedrijf dat wil helpen dit betaalbaar te realiseren.

Prijsvraag
Naast al het bouwwerk rest nog een detail: Scouting Diemen wil de blokhut ook een mooie naam geven en heeft daarvoor een prijsvraag uitgeschreven. Alle inwoners van Diemen mogen meedenken en iedereen mag één naamsuggestie inleveren.

Jury
Een jury, met mensen die direct betrokken zijn bij het initiatief en de bouw van de blokhut, kiest de meest originele naam. Mocht er onverhoopt geen passende naam worden ingeleverd, dan bedenkt Scouting zelf een mooie naam, maar de vereniging rekent op de creativiteit van de Diemenaren.

Cadeau
De winnende naam krijgt een mooie plek op de blokhut. De prijswinnaar ontvangt bovendien een uitnodiging voor de officiële opening van de blokhut en een mooi cadeau.

Meedoen
Een naam inleveren kan tot 5 mei per e-mail via blokhutscouting@gmail.com. Vermeld naast de naam voor de blokhut je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Meer informatie en de wensenlijst: www.scoutingbouwteenblokhut.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225650&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>