Deze week is de sporthal omgetoverd tot theater.
Deze week is de sporthal omgetoverd tot theater. Foto: Trudy Kroese

Edog Muzikaal Theater speelt twee avonden musical 'All Shook Up'

Cultureel

DIEMEN - Edog Muzikaal Theater speelt op vrijdagavond 23 en en zaterdagavond 24 maart in Sporthal Diemen de musical 'All Shook Up'.

De twee voorstellingen in Sporthal Diemen aan de Prins Bernhardlaan 2 beginnen om 20.00 uur. De zaal gaat op beide dagen om 19.00 uur open.

'All Shook Up' is geschreven door Joe DiPietro en werd in 2005 voor het eerst opgevoerd in de Verenigde Staten. 'All Shook Up' vertelt het verhaal van de macho Chad die met motorpech strandt in een plattelandsdorpje. Net uit de gevangenis en gewapend met een gitaar, leren jack en een scherp oog voor vrouwen, wordt het anders zo rustige plaatsje door hem binnen 24 uur compleet op z'n kop gezet. Een musical vol swingende muziek van Elvis Presley.

Vrijwilligers van Edog, onder wie de leden van de bouwploeg, zijn dinsdag begonnen met het ombouwen van Sporthal Diemen tot een echt theater. Het podium wordt opgebouwd door professionals. Dat geldt ook voor het licht en geluid. De leden van de bouwploeg helpen die mensen. Het podium ziet er elk jaar anders uit. Dit jaar staat het orkest op het podium.

Er kunnen zo'n vijfhonderd bezoekers in de sporthal. Edog Muzikaal Theater doet er alles aan om de zaal twee avonden vol te krijgen. De afgelopen drie zaterdagen trad Edog op in winkelcentrum Diemerplein om zo de aandacht op de voorstellingen te vestigen. Er zijn nog kaarten voor beide voorstellingen te krijgen. Kaarten kunnen worden gereserveerd via de website Edog.nl. Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen: 06-46170561.


Afgelopen weekeinde gaf EDOG al een voorproefje in winkelcentrum Diemerplein.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief