Kunstgalerie met schilderijen in winkelcentrum Diemerplein | DiemerNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Kunstgalerie met schilderijen in winkelcentrum Diemerplein

  Cultureel

DIEMEN - In winkelcentrum Diemerplein houdt kunstgalerie Kleinkunst Holland op vrijdag 10 november van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag 11 november van 10.00 tot 17.00 uur een schilderijententoonstelling met de mogelijkheid tot aankoop. De doeken zijn afkomstig van zowel binnen- als buitenlandse kunstenaars en zijn opgespannen en soms ook voorzien van lijst.

Waar galerie Kleinkunst Holland zich mee onderscheidt van anderen is het feit dat lijsten ter plekke naar keuze kunnen worden omgezet en ook dat het mogelijk is om verschillende doeken mee naar huis te nemen om te kijken of de maat, kleur of afbeelding wel in het interieur past.

Er staan gemiddeld zo'n honderdvijftig schilderijen uitgestald met onderwerpen variërend van landschap tot stilleven en van hedendaags modern tot krachtig gekleurde abstracten.

Omdat Kleinkunst Holland bij de kunstenaars mooie kortingen bedingt en groot inkoopt kunnen zij de doeken zeer laaggeprijsd aanbieden op deze tentoonstelling.

Ook is er een kunstenaar 'live' aan het schilderen wat bijdraagt aan een leuke creatieve ervaring voor het winkelend publiek.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225650&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>