Tentoonstelling inzendingen Kunstprijs Diemen

  Cultureel

DIEMEN - Er hebben 33 deelnemers werk ingeleverd voor de Kunstprijs Diemen 2017. Zij leverden hun werk donderdagavond en vrijdagochtend in in het gemeentehuis.

Op de eerste verdieping van het gemeentehuis is een tentoonstelling ingericht met het werk van de deelnemers. Belangstellenden kunnen de tentoonstelling tot en met donderdag 23 november bezoeken op werkdagen van 09.00 tot 16.30 uur.

De Kunstprijs Diemen wordt georganiseerd door Kunstzin Diemen, de vereniging van beeldend kunstenaars in Diemen. Kunstzin Diemen doet dit in opdracht van de gemeente.

Prijsuitreiking

Op donderdagavond 23 november vindt de prijsuitreiking plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis. De jury wijst de winnaars van de eerste, tweede en derde prijs aan. Jeroen Klaasse is voorzitter van de jury. Hij is wethouder Kunst en Cultuur van de gemeente Diemen. De overige leden van de jury zijn Joke Bouma, inwoonster van Diemen, en kunstenaar Nina Rave.

Er is ook een publieksprijs. Bezoekers van de tentoonstelling kunnen in het gemeentehuis hun stem uitbrengen op een van de kunstwerken.


1 reactie
Elke donderdag het DiemerNieuws per e-mail
Meer berichten

DiemerNieuws nieuwsbrief

Elke donderdag het DiemerNieuws per e-mail