Afbeelding

Zomerfeest bij Wapen van Diemen

Cultureel

DIEMEN - Bij Het Wapen van Diemen vindt vandaag het Zomerfestival plaats. De opbrengst van het evenement is bestemd voor de Stichting Tip Top Vakanties. Het Zomerfeest duurt van 15.00 uur tot 23.30 uur.

De Stichting Tip Top Vakanties organiseert vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Het betreft hier onder anderen inwoners van Diemen en mensen die gebruikmaken van de dagbesteding van de Stichting AGO en Pantar.

Programma
Het programma van het Zomerfeest: in de feesttent bij Het Wapen van Diemen wordt van 15.00 tot 16.00 uur een bingo gehouden. Burgemeester Erik Boog zal het Zomerfeest om 16.00 uur officieel openen. De Amsterdamse band Drukwerk zal van 16.00 tot 17.00 uur een concert geven. Van 17.00 tot 23.00 uur zal een groot aantal artiesten belangeloos optreden. Het betreft Denny Braaf, Robert Leroy, Baas B, Jeffrey van Vliet, Danny Terp, Danilo Kuiters, Sasja Brouwers, Joop Tertaas, Marcel Dool, Ramon Sandbergen, Wesley Meurs, Martin Williams, Emile Baars, Samantha Beij, Dennie de Meijer, Christa Kerkdijk, Niels Bode en Sven Versteeg.

Het zomerfeest wordt gepresenteerd door Marcel Wela.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief