Afbeelding

Theater de Omval: geen voorstellingen met meer dan 100 bezoekers

Cultureel

DIEMEN - Theater de Omval laat tijdens de rest van de maand alleen voorstellingen doorgaan waarbij niet meer dan 100 bezoekers aanwezig zullen zijn.

"Evenementen met meer dan 100 bezoekers zijn in verband met de bestrijding van het corona virus in de maand maart verboden. Dit betekent dat theatervoorstellingen en filmvertoningen waar wij meer dan 100 reserveringen voor hebben ontvangen worden afgelast. Dat betreft alleen de voorstelling Masterclass geluk van Guido Weijers op woensdag 25 maart. Wij nemen op korte termijn contact op met de mensen die daarvoor al tickets hebben gereserveerd. Indien mogelijk proberen wij die voorstelling naar een later datum te verplaatsen", aldus Michiel Hatenboer, zakelijk directeur van van Theater de Omval.

"Voor al onze andere theatervoorstellingen en vertoningen hebben wij een limiet ingesteld. Deze evenementen gaan vooralsnog gewoon door. Over de theatervoorstellingen voeren wij echter ook overleg met de betreffende artiesten. Als het evenement wordt afgelast dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met de mensen die tickets hebben gereserveerd. Waar mogelijk proberen wij ook die voorstelling naar een later datum te verplaatsen."

"Wij treden in overleg met de huurders die evenementen hebben georganiseerd waar meer dan 100 bezoekers worden verwacht. In ieder betekent dit dat Jazz & drinks van Studio DMN van aanstaande zondag 16:00 uur niet door zal gaan."

"In ons theater gaan wij extra zorgvuldig om met de hygiëne. Op elke verdieping zijn dispensers met desinfecterende zeep opgehangen. Verdere berichtgeving van de autoriteiten houden wij nauwlettend in de gaten", aldus Hatenboer.

Meer informatie: https://www.theaterdeomval.nl/

Uit de krant