Zanger Joop Tertaas is een van de artiesten die belangeloos optreden.
Zanger Joop Tertaas is een van de artiesten die belangeloos optreden. Foto: Trudy Kroese

Zomerfeest bij het Wapen van Diemen

Cultureel

DIEMEN -  Het Wapen van Diemen organiseert elke zomer een Zomerfeest. De opbrengst van het evenement is altijd bestemd voor een goed doel. Het goede doel waar dit jaar voor is gekozen is Stichting Leef voor je het vergeet.

Stichting Leef voor je het vergeet zet zich in voor ouderen. De stichting zet ouderen in het zonnetje of laat een wens van ouderen uitkomen.

Wensen van ouderen
Het Wapen van Diemen en Stichting Leef voor je het vergeet gaan met de opbrengst van het Zomerfeest wensen van ouderen in Diemen laten uitkomen. Zo worden er later dit jaar activiteiten georganiseerd in de zorgcentra De Diem en Berkenstede. Ook gaan wensen van een aantal individuele ouderen in Diemen in vervulling.

Activiteiten en optredens
Er zijn op zaterdag 29 juni tussen 15.00 en 23.30 uur allerlei activiteiten: een loterij, een veiling en een bingo met de Veerkampjes. Ook zijn er activiteiten voor kinderen. De prijzen van de loterij en de bingo en de artikelen die tijdens de veiling kunnen worden gekocht zijn beschikbaar gesteld door ondernemers, van wie er veel uit Diemen komen. Uiteraard zullen er ook artiesten optreden, allemaal belangeloos. Het betreft onder anderen Danilo Kuiters, Dion van Ark, Ernest van Hartingsveldt, Davy Miller, Angelina Garcia Moes, Joop Tertaas, Ramon Beense en Baas B & Brutus.

Een wens?
Mensen die ouderen in Diemen kennen die weleens in het zonnetje mogen worden gezet of voor wie een langgekoesterde wens kan worden vervuld, kunnen een mail sturen aan info@hetwapenvandiemen.nl. Zij kunnen die wens ook zaterdag tijdens het Zomerfestival kenbaar maken.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief