Afbeelding
Foto: 2018 Trudy Kroese

Aanmelden voor Vrijheidsmaaltijd

Cultureel

DIEMEN - De Vrijheidsmaaltijd vindt op zondagmiddag 5 mei plaats op het Diemerplein. De Vrijheidsmaaltijd duurt van 13.00 tot 15.00 uur. De inloop start om 12.30 uur.

Ook voor deze editie van de Vrijheidsmaaltijd werken inwoners en de gemeente samen om deze feestelijke middag van verbinding en ontmoeting te organiseren. Iedereen die zich betrokken voelt bij Diemen, jong en oud, is van harte welkom.

Programma

Deelnemers krijgen tijdens de maaltijd een afwisselend programma voorgeschoteld: een speciale rap over vrijheid door Yes-R, een spetterend dansoptreden door de kinderen van On Point Dancelab, een gedicht voorgedragen door een aantal kinderraadsleden en gitarist/zanger Djilani uit Diemen zingt en speelt enkele nummers uit eigen repertoire. Het Diemense dweilorkest De Neuteblazers is ook dit jaar weer van de partij.

Martin Williams is de gastheer tijdens de Vrijheidsmaaltijd. Burgemeester Erik Boog zal de Vrijheidsmaaltijd ook dit jaar openen.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website: www.diemen.nl. De eigen bijdrage voor een volwassene is € 4,00. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 2,00. Bewoners met een stadspas kunnen zich voor € 1,00 aanmelden bij de receptie van het gemeentehuis (tegen contante betaling en op vertoon van de stadspas).

Na het online aanmelden ontvangt de persoon in kwestie een betalingsbevestiging via de e-mail. Deze e-mail is tevens het entreebewijs.

Deelnemers aan de Vrijheidsmaaltijd dienen hun eigen bord, bestek, soepkom en mok mee te nemen.

 

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief