De winnaars van 2017.
De winnaars van 2017. Foto: Trudy Kroese

Wie worden de Diemense sporters van 2018?

Cultureel

DIEMEN - Wie mag niet vergeten worden voor de nominaties voor de titel sportman, sportvrouw, sportploeg en sporttalent van 2018?

De organisatie van de verkiezing volgt de prestaties van Diemense sporters natuurlijk op de voet, maar wil geen prestatie over het hoofd zien. Dus nomineren mag.

2017
In 2017 streken kogelslingeraar Sander Stok, zevenkampster Iris de Ruiter, carter Dani van Dijk en de biljarters van 't Pandje / Oud Diemen met de eer. 

Titels
Sinds vier jaar worden ieder jaar de sportman, sportvrouw en het sporttalent van het afgelopen jaar in het zonnetje gezet. Vorig jaar kwam daar de Diemense sportploeg van het jaar bij.

Kunst in Sport
Op de gala-avond van het festival Kunst In Sport (KIS) Diemen worden op zondagavond 20 januari volgend jaar de Diemense sporters van 2018 bekend gemaakt in Theater de Omval. 

Nomineren
Tot 1 januari kunnen sporters genomineerd worden. Dus: kampioen geworden in jouw klasse, hoog geëindigd op nationaal niveau, of ken je iemand die volgens jou in aanmerking komt om te worden geëerd als sporter
van het jaar? Geef de naam van de sporter op sportploeg door via kunstinsport @theaterdeomval.nl.

Uit de krant