Afbeelding

Bijzondere film in de Omval

Cultureel

DIEMEN - Theater de Omval vertoont volgende week de documentaire 'Given'.

Given is de zesjarige zoon van Aamion en Daize Goodwin. Samen met zijn ouders en kleine zusje True vertrekt hij op wereldreis. Zijn ouders zijn allebei professionele surfers, verdelen hun tijd over Hawaii, Fiji en Nieuw-Zeeland en zagen al veel van de wereld. Voor deze reis gaan ze echter verder, ruim een jaar lang trekken ze met hun gezinnetje door 15 verschillende landen, van IJsland en Senegal tot Marokko en Thailand.

Programmeur Marleen van den Heuvel: "Given is een visueel verbluffende, vaak met knappe, dromerige slow motions gemaakte documentaire, helemaal verteld door een zesjarige jongen. Je krijgt gewoon zin om je saaie en geregelde leventje overboord te gooien, je rugzak te pakken en de wijde wereld in te trekken. Laat je overspoelen door schitterende landschappen en ontroerende ontmoetingen in deze bijzondere film, die wij speciaal uit Amerika hebben geïmporteerd en die niet in het reguliere programma van filmhuizen te zien is."

Donderdag 4 oktober, 14.00 en 20.00 uur en dinsdag 9 oktober, 20.00 uur. De film is Engels gesproken en heeft geen Nederlandse ondertiteling.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief