DiemerNieuws - Fun tijdens de eerste editie van de MiniZomerSpelen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Fun tijdens de eerste editie van de MiniZomerSpelen

  Buurt / wijk

DIEMEN - Ze zijn nog net te klein voor de 'echte' Kinderzomerspelen. Kleuters uit Diemen Zuid hadden vorige week daarom in en rond Huis van de Buurt het Kruidvat hun eigen MiniZomerSpelen.

In hun eerste vakantieweek konden de kleuters meedoen aan allerlei sportieve en creatieve activiteiten.

Het was de eerste keer dat Stichting Welzijn Diemen (SWD) deze Zomerspelen voor kleuters organiseerde, een ouderinitiatief van Valesca Santokhi. De medewerkers van de SWD kregen ondersteuning van een aantal vrijwilligers (ouders) en stagiaires. 

Helemaal officieel werden de MiniZomerSpelen op maandag geopend door wethouder Jeroen Klaasse. 

In de zeskamp speelden de kinderen daarna allerlei sportieve spellen.


Dinsdag lieten de kleuters hun creatieve kant zien en maakten mooie maskers en tekeningen. Er was ook een clown die prachtige creaties kon maken van ballonnen en natuurlijk kregen alle kinderen zo'n creatie mee.

Woensdag kregen de kinderen een dansworkshop van Rosanne van Dancelab OnPoint en daarna was het tijd voor een minidisco in Huis van de Buurt het Kruidvat.


Donderdag werd afgesloten met de waterpretdag: een zeskamp met waterspelletjes, het springkussen met glijbaan met plonsbad en het zwembadje en andere waterspellen.

Na afloop kregen alle kinderen een diploma voor hun deelname aan de MiniZomerSpelen. 


reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Elke donderdag het DiemerNieuws per e-mail
Meer berichten
 

DiemerNieuws nieuwsbrief

Elke donderdag het DiemerNieuws per e-mail
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225650&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>