Afbeelding
Foto: Welzijn Diemen

BLOCK RXL van Welzijn Diemen tovert buurthuis Beukenhorst om tot restaurant Happy Beuky

Buurt & wijk

DIEMEN - Op verzoek van jongeren uit Beukenhorst en omgeving is BLOCK RXL van Welzijn Diemen een nieuw project gestart. In de krokusvakantie wordt het buurthuis Beukenhorst omgetoverd tot restaurant Happy Beuky. 

Er wordt drie dagen een multiculturele lunch geserveerd door de kinderen uit de wijk. Twee dagen kunnen bewoners uit Diemen een tafel reserveren om te lunchen, de laatste dag is gereserveerd voor medewerkers van DELL Technologies. Omdat DELL Technologies het belangrijk vindt om zich in te zetten voor maatschappelijke doeleinden, wordt het restaurantproject gesponsord door Dell Technologies.

Voordat de deuren van Happy Beuky openen worden er trainingen door BLOCK RXL gegeven. Tim de Jong en Sylvia Kastein van BLOCK RXL geven een reeks van vijf trainingen waarbij teamwork, identiteit, horecatraining en talentontwikkeling centraal staan. Zo leren de kinderen zichzelf te presenteren aan tafel, wordt er gezamenlijk een naam bedacht, en denken de kinderen mee over de invulling van de menukaart doordat ze vertellen welke gerechten en waarom ze gerechten lekker vinden.

De trainingen zitten inmiddels vol en er kan niet meer ingeschreven worden. Er kan alleen nog gereserveerd worden voor dinsdag 28 februari tussen 13.00 en 15.00 uur. Wil je reserveren? Stuur dan een sms of WhatsAppbericht naar: 06 21 69 62 16.

Uit de krant