Glasvezelvoorbereiders van KPN NetwerkNL langs de deuren in Diemen-Noord | DiemerNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
In Het Noorderlicht wordt een glasvezeldag gehouden.
In Het Noorderlicht wordt een glasvezeldag gehouden. (Foto: Oscar Borghardt)

Glasvezelvoorbereiders van KPN NetwerkNL langs de deuren in Diemen-Noord

  Buurt / wijk

DIEMEN - Glasvezelvoorbereiders van KPN NetwerkNL gaan vanaf maandag 6 mei bij de woningen in Diemen-Noord langs om voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk te treffen. Tijdens dit bezoek bekijken zij wat de meest geschikte plek is voor het glasvezelaansluitpunt in de woning. De glasvezelvoorbereiders beschikken over een legitimatiepas waaruit blijkt dat zij namens KPN NetwerkNL aan de deur komen.

Voorbereidende werkzaamheden

Glasvezelvoorbereider Danny legt uit wat deze werkzaamheden inhouden: "Ik ga langs bij elke woning in de straat waar we op dat moment werken. Ik kijk daarbij naar de meest geschikte plek om in een later stadium het glasvezelaansluitpunt te installeren. Meestal is dit de meterkast. Dat is bijvoorbeeld ook afhankelijk van de aanwezigheid van een stopcontact. Daarnaast vraag ik de bewoners om toestemming voor de werkzaamheden in en rond de woning."

Elke woning krijgt gratis glasvezel

Alle woningen binnen het aansluitgebied van Diemen-Noord worden gratis aangesloten op het glasvezelnetwerk van KPN NetwerkNL. Via de postcodecheck op www.kpnnetwerk.nl zien inwoners of hun woning ook wordt aangesloten.

Glasvezeldag

Op zaterdag 18 mei organiseert KPN NetwerkNL van 10.00 tot 16.00 uur een glasvezeldag in wijkcentrum Het Noorderlicht, Gruttoplein 2 Tijdens deze dag kunnen inwoners van Diemen-Noord alles te weten komen over glasvezel in hun wijk. Daarnaast kunnen inwoners voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel vanaf 10 mei elke vrijdag van 12.00 tot 19.00 uur terecht in het glasvezelinformatiepunt in winkelcentrum Gruttoplein.

Bewoners kunnen de postcodecheck op kpnnetwerk.nl doen en zich inschrijven om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225650&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>