Stephanie Schlaman, leerkracht Talent Primair.
Stephanie Schlaman, leerkracht Talent Primair. Foto: Fijn Fotootje
VacatureNieuws

Leerkracht Stephanie: ‘Talent Primair stimuleert mij om werkelijk het beste uit mezelf te halen’

Bedrijven

De ontwikkelingen in het onderwijs vliegen je om de oren. Hybride onderwijs, burgerschap en digitale geletterdheid zijn termen die de afgelopen jaren een stevige fundering hebben gekregen.

“Mooi om te zien dat vernieuwingen binnen onze stichting worden omarmd en er met veel enthousiasme wordt gekeken naar de implementatie hiervan op de diverse scholen,” aldus Stephanie Schlaman, leerkracht en Intern Begeleider op de Koningin Emmaschool. “Talent Primair is een stichting die niet bang is om vernieuwend te denken en dat is iets wat niet overal wordt gestimuleerd.”

Stephanie werkt sinds enkele jaren binnen Stichting Talent Primair. Ze startte als leerkracht met ambitie. “Vroeger was je leerkracht en had je weinig ontwikkelmogelijkheden. Bij ons op school en binnen de stichting merk ik dat juist ontwikkeling wordt gestimuleerd. Zo heb ik onlangs de kans gekregen om mij te scholen als Intern Begeleider.”

De Academie

Stichting Talent Primair werkt met ‘De Academie’ waarin op een digitale portal scholing op een leuke aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd. Al het onderwijzend en ondersteunend personeel heeft hierbij de mogelijkheid om te kijken wat past bij zijn/haar ontwikkeling. “We zien dat steeds meer leerkrachten scholing volgen. Het faciliteren van deze trainingen en opleidingen dragen bij aan een lerend klimaat wat we graag vanuit Talent Primair willen stimuleren en bevorderen,” legt Fije Hooglandt, bestuurder Talent Primair uit. 

Om ervoor te zorgen dat opgedane kennis ook weer in de organisatie terecht komt, zijn er door Talent Primair diverse Netwerken opgericht.
“In een netwerk spreek je collega’s over een bepaald thema dat op dit moment in de organisatie speelt. Je brengt je enthousiasme en kennis over dit thema over op anderen en tilt hiermee iets echt naar een hoger level. Voor mij zeer leerzaam om op deze manier mijn blik te verbreden en mijn talent op bepaalde vlakken in te zetten. Mijn kwaliteiten worden bij Talent Primair echt gezien,” besluit Stephanie Schlaman.

Meer weten?

Meer weten over Stichting Talent Primair? Benieuwd wat de stichting heeft te bieden? Kijk dan op de website www.talentprimair.nl

Uit de krant

Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief