Afbeelding
VacatureNieuws

Jezelf ontwikkelen bij Pubble

Bedrijven

Het maken van een huis-aan-huiskrant en een nieuwswebsite is een flinke klus: contacten mailen, vacatures inboeken, materiaal verzamelen, teksten en foto’s verwerken en daarna alles opmaken, indelen en naar de drukker. De makers van Enter Media doen dat allemaal met Pubble.


Pubble (uit Weesp) is een onlineproductiesysteem voor uitgevers. Tientallen uitgevers in Nederland maken daarmee hun huis-aan-huiskranten, magazines en dagbladen. Een slimme cloudapplicatie dus, waarin alle facetten van het dynamische uitgeefvak samenkomen: van redactie tot opmaak en van verkoop tot facturatie. Kortom: Pubble maakt uitgeven makkelijk.

Dynamische job met leuke contacten
Elke week worden er meer dan 450 titels met Pubble gemaakt. Dat betekent dat er enkele duizenden mensen met het systeem werken, elke dag weer. Uiteraard komen er dan 1001 vragen bovendrijven. De medewerkers van de helpdesk helpen de Pubble-gebruikers snel weer op weg met het juiste advies of zorgen dat een eventueel probleem meteen wordt gefikst: een dynamische job met veel klantcontacten.

Developer ontwikkelt zichzelf
De branche blijft zich ontwikkelen. Daarom heerst er altijd een ambitieuze drukte op de ontwikkelafdeling van Pubble, waar softwaredevelopers zich buigen over de nieuwste wensen van de klant als het gaat om… van alles. Pubble is een vooruitstrevende ontwikkelaar die gebruikmaakt van de allernieuwste technieken. Als developer van Pubble ontwikkel je dus ook jezelf.

Groeien
Omdat Pubble groeit, is er ruimte voor nieuwe talenten: zowel op de helpdesk als bij de ontwikkelaars. Meer informatie op www.pubble.nl.

Uit de krant

Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief